Fikirler Yarışmaya Devam Ediyor Etap 2

02 Aralık 2015 tarihinde, Özel Maya Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz ‘Münazara Yarışması 2. Etap’ etkinliğimizde öğrencilerimiz yine, yeni ve yeniden performanslarıyla göz doldurdular. ‘Teknoloji kullanımı insanlığa faydalıdır-zararlıdır’ tez-antitezinden hareketle yola çıkan Grup HAKİKAT (Defne Budak, Duygu Dikmeer, İdil Canözer, Doruk Uçar) ve Grup Parıldayan Pandalar (Bartu Şarman, Burak Yiğiter, Kübra Kızıldaş, Feyzan Erdoğan) ortaya koydukları üstün gayretleri ve yaratıcılıklarıyla izleyicilere keyifli anlar yaşattılar. Eleştirel becerisi gelişmiş, risk alabilen, bireysel ve grup içerisinde etkileşimli olarak iletişimi sağlayabilen, sorgulayan ve çağdaş geleceğin lideri olabilecek öğrenciler yetiştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Kazanan takımımız; Grup Hakikat’i kutluyor, bu uygulamada emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.