Bulutların Arkasında Ne Var?

03 Aralık 2015 Perşembe günü, Amerikalı oyunculardan oluşan ArtSpot tiyatro grubu ,’What’s Behind the Clouds?” isimli oyunlarıyla okulumuzdaydılar. 2., 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerimiz tarafından büyük bir beğeniyle izlenen oyunun öncesinde İngilizce derslerimizde oyunla ilgili farklı pekiştirici çalışmalar da yapıldı. Tiyatro gösterimizden önce, oyunda geçen 3 şarkı sınıflarımızda öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize sunuldu. Bu sayede öğrencilerimiz oyun esnasında şarkılara eşlik etme fırsatı buldular. Oyun esnasında ise, 2. Sınıf seviyesinde 5 öğrencimiz sahneye çıkıp aktif performans sergilediler. Oyunumuz, arkadaşlarına ve etrafındaki hayvanlara çok da iyi davranmayan Josephine adında bir kız çocuğuyla ilgiliydi. Oyunda Josephine bir rüyaya dalıyor ve davranışlarının ne kadar yanlış olduğunun farkına varıyor. Rüyadan uyandığında ise bu davranışlarını düzeltmeye çalışıyor. Eğlendirici ve aynı zamanda da düşündürücü olan bu oyun öğrencilerimiz için keyifli bir aktiviteydi.