ALICE IN WONDERLAND

Maya Okulları İncek Yerleşkesi Konferans salonunda 13.11.2018 Salı günü ilkokul öğrencilerimize “Alice in Wonderland” adlı İngilizce tiyatro gösterimi yapılmıştır.
“Alice in Wonderland” adlı oyun Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde ve Birleşik Arap Emirliklerinde gösterimi yapılan; Türkiye turnesi kapsamında okulumuzda da gösterimi yapılmıştır. İlkokul öğrencileri için organize edilen Alice in Wonderland; uluslararası bir etkinliktir. Tiyatro oyunu öğrencilerimize, keyif anlar yaşatırken aynı zamanda İngilizce öğrenme yolculuğuna katkı sağlamıştır.
Etkinlik ve etkinlikte kullanılan İngilizce şarkılar küçük yaş grubu öğrencilere İngilizceyi eğlenerek öğrenmelerinin yanı sıra, İngilizcenin farklı kullanım biçimlerini deneyimleme şansı vermiş, öğrencilerin dinleme ve anlama becerilerini geliştirmede katkıda bulunmuştur.