YENİ YILDA MUTLU ET MAYA

Maya Okulları İncek Yerleşkesi, yeni yıla yeni umutlarla girdiğimiz bu günlerde toplum hizmeti çalışmaları kapsamında köy okullarına, zihinsel engelli erkek öğrenci yurduna ve kadın sığınma evine yeni yıl hediyeleri götürdü. Çankırı – Eldivan- Şabanözü, Konya – Kulu ilçelerinde bulunan köy okulu öğrencilerine teslim edilen hediyeler unutulmayacak anıları belleklere ekledi. Küçücük paketlerle tebessüm eden minikler yeni yılı hediyeleri ile karşıladı. Okul Aile Birliği velilerimizin özverili çalışmalarıyla gerçekleştirilen etkinlikte Maya Okulları olarak bizlerle aynı havayı paylaşan ancak bizler kadar şanslı olmayan çocuklarımıza tebessüm ettirmenin mutluluğu yaşandı. Bir olmanın birlik olmanın sevincini yaşatan değerli velilerimize, sevgili öğrencilerimize ve destek olan okul aile birliği velilerimize teşekkür ediyoruz.

Oca