THE LADY TİYATRO GÖSTERİSİ

Her yıl Mayalı çocuklarımızı bir İngilizce Tiyatro gösterimi deneyimlemelerini önemsiyor ve destekliyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimizi, okulumuz konferans salonunda 29 Mart Perşembe günü, ‘The Lady’ adlı eseri, interaktif bir oyunla buluşturduk.
‘The Lady’ adlı oyun Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde ve Birleşik Arap Emirliklerinde gösterimi olan, Türkiye turnesi kapsamında da okulumuzda gösterimi yapılan, ortaokul öğrencileri için organize edilmiş uluslararası bir etkinlik. Teen Drama Club öğrencilerimizin oyun boyunca doğaçlama olarak performans sergilemeleri, öğrencilerimizin sahne deneyimlerini pekiştirme olanağı sağladı.
Maya Okulları İngilizce Bölümü olarak, öğrencilerimizin yabancı dil öğrenme serüvenlerini bu tür kültürel ve sanatsal etkinliklerle her zaman destekliyor ve sanatla hedef dilde buluşmalarını önemsiyoruz. Organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan İngilizce zümremize, bize bu etkili oyunu sunan oyunculara ve Teen Drama Club öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.