VEDA SAHNEMİZ

Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencilerimiz ile 11.05.2018 Cuma ‘Veda Sahnesi’ gerçekleştirdik. Veda Sahnesi şiir dinletimizde şiirlerden sözlere, şarkılardan oyuncalara ve kısa filmlerden sözlerin durumlarına uzanan bir sevgi yolculuğuna çıktık. Öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin tek yürek olduğu, şiir deryasına büyük bir adımın atılıp, o deryadan damlaların alındığı bu eşsiz zamanda; izleyenler, dinleyenler ve performans sergileyenler arasında hiçbir fark yoktu. Kulaklar, gözler ve yürekler yekpare biçimde; şiirin, müziğin, uyumun ve sahnenin içerisindeydi. Dinletimizde, kalbimizin kapılarını dizelerle açtık, neşemiz, heyecanımız ve coşkumuzla bir sona, vedaya imza attık. Birlikte çıktığımız bu yolda bize destek olan ve yardımını esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.