ÜLKEMİN İMZASI ATATÜRKTÜR

Bir tutkudur Mustafa Kemal Atatürk. Nice sevdalara değişilmeyen. Yitirilmiş kasımlarda açan umuttur. Bir ulusu yeniden uyandıran Türk’tür. Bizim Ülkemizin İmzası Atatürk ‘tür.
Gücü, aklı, zaferleri ve bir milleti küllerinden doğuran cesareti sadece Türk milletine değil tüm cihana örnek olmuş bir lider. Çelik gibi azim ve gayreti ile uzağı gören akıl ve hikmeti ile Anadolu’dan dünyaya bambaşka bir ruh aşılamış Ata’m . Sen rahat uyu . Senin imzan olarak bıraktığın bu mirası koruyup sahip çıkmak Türk milletinin en asli vazifesidir.
Her 10 Kasım sabahı , saat dokuzu beş geçe, tekmil vatanda , köylerde, okullarda yankılanan tek ses : Ülkemin imzası Atatürk’tür !
Bağımsızlık savaşımızın öncüsü, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü. Onu saygı ve şükranla anmak, daha iyi anlamak ve anlatabilmek için 10 Kasım’da okulumuzda buluştuk.
Maya Okulları’nda altıncı sınıf öğrencilerimizin hazırladığı ‘’Ülkemin İmzası Atatürk’’ temalı koro ve drama eşlikli Atatürk Orotoryosu ile Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle andık.