‘TOLSTOY VE ANNA OYUNU’ İLE KÜLTÜR KOKAN BİR AKŞAM

20 Ekim Cuma akşamı Maya Okulları Anadolu Lisesi öğrencileri, velileri ve öğretmenleri olarak Ankara Akün Sahnesinde ‘Tolstoy ve Anna’ adlı oyunundaydık. Tunalı’nın sanat ve tarih kokan salonunda Tolstoy ve yaşamının bilinmezliklerine yaptığımız güzel yolculuk hafızalardan silinmeyecek, ufuk açacak nitelikteydi. Yaşam boyu öğrenmeyi başat ilke kabul eden Maya Okulları’nın eğitim felsefesinde yer alan “her yer öğrenme ortamıdır” düşüncesinin somutlaştırıldığı tiyatro etkinliğimiz öğrenci öğretmen ve velilerimizin katılımıyla daha da anlamlı hale geldi. “Etkinlik sonunda yüzlere yansıyan tebessüm ve akıllarda yer eden duygusal hikayeler düne dair, güne dair, geleceğe dair en güzel izler olacaktır” düşüncesiyle, etkinliğimizi anlamlı hale getiren değerli öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eki