Tohum Sınıfı Rengârenk Maskeleriyle Partiye Hazırlanıyor!

Tohum sınıfı velilerimizden Melis Akbay öğrencilerimiz için eğlenceli ve öğretici bir etkinlik planlayarak 24 Şubat Cuma günü sınıfımıza misafir oldu. Velimiz öğrencilerimizle tanıştıktan sonra parti maskesi hazırlama etkinliğini, tüm detaylarıyla öğrencilerimizle paylaştı. Parti maskesi hazırlayacak olan öğrencilerimiz renkli maskeleri keçeler ve farklı materyallerle diledikleri gibi süslediler. Ardından tüy ve şönil kullanarak maskelerine son dokunuşlarını yaptılar. Maskeyi yüzlerine tutmalarını sağlayan plastik çubuğu da yapıştırarak birbirinden güzel ve yaratıcı maskelerini hazır hale getirdiler. Küçük kas gelişimini destekleyen bu sanat etkinliğinin ardından velimiz öğrencilerimiz için kendi bestelediği ‘parti’ şarkısını çocuklarımıza öğretti ve onlarla birlikte söyleyip dans etti. Maskeleri ile parti şarkısını seslendiren öğrencilerimiz bu etkinlikten çok keyif aldılar. Öğrencilerimizin keyifle katıldığı bu etkinlik için velimiz Sayın Melis Akbay’a teşekkür ederiz.

Şub