Tişörtümüzü Kendimiz Renklendirelim

Tohum sınıfı velilerimizden Tuğba Sönmez, öğrencilerimiz için eğlenceli bir etkinlik planlayarak 13 Mart Pazartesi günü sınıfımıza misafir oldu. Öğrencilerimizin merakla beklediği etkinliği gerçekleştirmek üzere velimiz, öğrencilerimiz için tişört getirdi. Velimiz, öğrencilerimize tişörtleri nasıl boyayacaklarını anlattı ve bu tişörtleri istedikleri zaman yıkayıp yeniden boyayabileceklerini söyledi. Öğrencilerimiz resim baskılı tişörtleri renkli boyaları ile istedikleri gibi renklendirdiler. Bu etkinliğin ardından yaratıcılıkları ile güzelleştirdikleri tişörtleri giyen öğrencilerimize velimiz kitap okudu. Okuma etkinliği bitiminde hikâye ile ilgili hep birlikte sohbet ettiler. Öğrencilerimizin küçük kas gelişimini ve etkin dinleme becerisini destekleyen bu etkinlikler için velimiz Sayın Tuğba Sönmez’e Tohum sınıfı öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

inde deneyerek öğrenmenin keyfini çıkardılar. Aynı zamanda kendi ürünlerini oluşturmanın mutluluğunu yaşadılar.Bu eğlenceli,öğretici ve okumaya özendirici  etkinlik için velimiz Kevser Demircan’a ve minik elleriyle şahane ürünler ortaya koyan
‘’Çekirdeklerimize’’ teşekkür ederiz.