TEOG Motivasyon

8.Sınıf Öğrencilerimize Motivasyon Söyleşisi

Kurucumuz Ziya SELÇUK, Prof. Dr., İncek Konferans Salonunda, 23-24 Kasım tarihlerinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavına katılacak öğrencilerimizle bir araya geldi.

Öğrencilerimizin TEOG Sınavı ile ilgili düşünceleri, hissettikleri, yaşadıkları kaygı düzeyi ile ilgili sorular sorarak farkındalık yaratan Sayın SELÇUK, hem sınav kaygısını azaltmaya hem de hayat başarısını artırmaya yönelik önemli konularda ipuçları verdi.

Beslenme düzeni ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarının başarı üzerine etkisini vurgulayarak, yediklerimizin yaşam kalitemizi belirlediğini ve bu konuda seçici davranılması gerektiğini anlattı.

90 dakika süren söyleşide, doğru nefes alarak, nefes kontrolü yapabilmenin sınav başarısının yanı sıra hayat başarısına da olumlu etkileri olduğunu öğrencilerimizle paylaşan Sayın SELÇUK, tüm öğrencilerimize nefes tekniklerini uygulama fırsatı sunarak etkinliği tamamladı.

Öğrencilerimize etkin katılımlarından dolayı teşekkür ediyor ve katılacakları TEOG Sınavında başarılar diliyoruz.