Teen Drama Club İnged Drama Festivalinde

İncek Maya Ortaokulu Teen Drama Club’ın hazırlamış olduğu Harry Potter oyunu 21 Mayıs 2016 Cumartesi günü İNGED Drama Festivali kapsamında Büyük Kolej’de sahnelendi. Büyük bir heyecanla sahnelenen oyunumuz, izleyiciler ve jüri tarafından takdir topladı. Bireysel ödüllerin de dağıtıldığı festivalde; 6/A sınıfı öğrencilerimizden  SunayÇağan Şimşek en iyi başrol oyuncusu 3.’lük,5/A sınıfı öğrencilerimizden Irmak Çağlayan en iyi yardımcı bayan oyuncu 3.’lük ve 7/A sınıfı öğrencilerimizden Can Gülenç  en iyi yardımcı erkek oyuncu 3.’lük ödüllerini almaya hak kazandılar.  Ayrıca okulumuz konferans salonunda, 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü, 2. Sınıflardan başlayarak 7. Sınıflara kadar tüm öğrencilerimiz de Harry Potter oyununu izleme fırsatı buldu ve okul müdürümüz Sayın Fatma Hanlı tarafından öğrencilerimize sertifikaları ve madalyaları takdim edildi. Bizi gururlandıran öğrencilerimiz; Irmak Akçağlayan, Ülgen Çakmak, Esmanur Çakır, Doğa Kayhan, Mira Soydemir, Sunay Çağan Şimşek, Duru Sezgin, Mukaddes Nishanova, Mina Küçükergil, Yavuzcan Yazıcı, Meryem SelaneTaşcıer, Ege Erdoğan, Selin Lara Yılmaz, Can Gülenç’e ve yıl boyunca Teen Drama Club çalışmalarına destek veren kulüp öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.