Sevgiyle Büyüyen Çiçeklerimiz

Aile katılım etkinliğimiz için davet ettiğimiz, Tohum Sınıfı velilerimizden Derya Dede ve Alper Dede 17.03.2017 Cuma günü okulumuzda öğrencilerimiz için kendi seçtiği bir etkinliği uyguladı. Öğrencilerimizin her birine çiçek dikme fırsatı verilerek yaşayarak öğrenmeleri esas alındı. Öğrencilerimiz kendi seçtiği çiçeği renkli saksılara yerleştirip elleriyle koydukları taze toprak ile güçlendirdi. Çiçeklerini diktikten sonra ise onlara can suyu vererek bitki yetiştirme sorumluluğu için ilk adımlarını attılar. Her aşamasını kendi gerçekleştiren öğrencilerimiz için bu çalışmanın hem öğretici hem eğlenceli bir etkinlik olduğuna inanıyor, velilerimiz Sayın Derya Dede ve Sayın Alper Dede’ye katkıları dolayısıyla teşekkür ediyoruz.