Sandviç Konserler Dizisi

Öğrencilerimizin Eğitim-Öğretim Yılı boyunca Müzik Dersi’nde gerçekleştirdikleri çalışmaları sergilemeleri ve bunun neticesinde hem özgüven gelişimlerini hem de sahne deneyimi kazanmalarını sağlamak amacıyla yıl boyunca gerçekleştirilecek olan etkinlik dizisi olan Sandviç Konserlerimiz 30 Kasım Çarşamba günü başladı.

Bu etkinlik dizisi ile 4,5,6 ve 7. Sınıf öğrencilerimiz emek verdikleri çalışmalarını sergileme imkanıbuluyor, diğer sınıf kademelerinde olan öğrencilerimiz ise izleyici olarak konser etkinliğine katılıyorlar.Öğrencilerimizin bir sonraki konser dizisi için heyecan duymaları ve dinamik bir çalışma süreci gerçekleştirmelerini amaçlayan etkinliğimize katkı veren herkese teşekkür ediyoruz.