Rock’n Eagle’a MAYA Damgası

Maya Okulları Anadolu Lisesi her geçen gün başarılarına bir yenisini daha ekliyor. 1 Haziran 2016 Çarşamba günü Sınav Koleji Merkez Yerleşkesinde gerçekleşen Rock’nEagle Liselerarası Müzik Yarışmasında sahne alan Pop Orkestra grubumuzun solisti öğrencimiz Efe Bostancı en iyi solist ödülünü aldı.

Jüri üyeleri arasında Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Efe ve yapımcı Onur Ensert’in de yer aldığı yarışmaya Ankara genelinden 50’ye yakın okul katıldı. Öğrencilerimizin müzik ve dansla iç içe geçirdikleri bir günü aynı zamanda ödül ile taçlandırmaları da Maya ailesi olarak bizleri gururlandırdı. Biz de başta solistimiz Efe Bostancı olmak üzere tüm öğrencilerimizi kutluyor, öğrencilerimizin nice başarılara imza atmalarını diliyoruz.