Prof Dr Erhan Erkut Okulumuzda

MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr Sayın Erhan Erkut Maya Okulları Anadolu Lisesi öğrencilerimizle ‘ Kariyer Planlama ve 21.yy Yetkinlikleri ‘ konulu paylaşım gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin gelecek hedeflerini belirlemede dikkat edecekleri hususlar, geleceğin meslekleri, yetkin olmaları beklenen alanlar konu başlıklarında  önerilerde bulunan Prof Dr Erhan Erkut gençlerin geleceğe ilişkin merak ettikleri soruları yanıtladı. Yeni dünya gerekliliklerinde girişimci, teknolojiyi verimli kullanabilecek, iletişim becerisi güçlü bireylerin kazanacağı vurgulanan paylaşımda Sayın Erkut Maya Öğrencilerini risk almak, başarısızlıkları fırsata dönüştürmek hususunda yüreklendirdi. Öğrencilerimizin hayatları ile ilgili karar alma süreçlerine kıymetli katkı sağlayan, onları geleceği izleyen değil bizzat yönlendiren bireyler olma yolunda cesaretlendiren kıymetli hocamız Prof Dr Sayın Erhan Erkut’a katkılarından dolayı minnet duyuyor, katılımlarından dolayı Sayın Sevinç Atabay, Prof Dr Sayın Ziya Selçuk, değerli Maya öğrenci ve öğretmenleri ile Periskop üzerinden takip eden izleyicilere teşekkür ediyoruz.

Mar