Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Sayın Ömer Faruk Yelkenci İncek Yerleşkemizde

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Sayın Ömer Faruk Yelkenci, Maya Okulları İncek Yerleşkesini ziyaret etti. Sayın Yelkenci ziyaretinde, 28-30 Kasım 2014’te gerçekleştirilen “21. Yüzyılda Bir Eğitim Felsefesi Oluşturmak ve Özel Okullar” temalı I. Eğitim Kongresinin basılı dokümanını, kongrenin düzenleme komitesi başkanı olan kurucumuz Prof. Dr. Ziya Selçuk’a iletti. Bu arada dikkat çeken mimarisi ile İncek Yerleşkemizde incelemelerde bulunmak istediğini belirtti. Anadolu Lisesi öğrencilerimizle birlikte gitar çalan, basketbol oynayan Sayın Yelkenci, lise yıllarına geri dönmüş gibiydi. Okulumuzun fiziksel olanaklarının incelenmesinin ardından kurucumuz, “Rehber Benim: Dokuz Tip Mizaç Modeline Göre Rehberlik Yaklaşımı” ve “Ezilen Anne Babalar” kitaplarını Sayın Yelkenci’ye takdim etti. Bütüncül çocuklar yetiştirmek için ihtiyaç duyulan eğitim felsefesi ve rehberlik yaklaşımları üzerine gerçekleştirilen zevkli sohbetin ardından Sayın Yelkenci okulumuzdan ayrıldı. Gerçekleştirdikleri bu anlamlı ziyaret için öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz adına kendilerine teşekkürlerimizi sunuyor, katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz.