Özel MAYA Okullarında Geleneksel “Üçler Sahnede” Etkinliği Gerçekleştirildi

Özel Maya Okulları geleneksel sınıf günleri etkinlikleri 3. Sınıflarımızla devam ediyor. 3. Sınıflar geleneksel sınıf günü olan “Üçler Sahnede” etkinliği 26 Şubat 2016 Cuma tarihinde okulumuz konferans salonunda 3. Sınıf öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Görsel Sanatlar dersi kapsamında öğrencilerimizin hünerli ellerinden çıkan ve görenleri büyüleyen resim sergisi hazırlanan kokteyl eşliğinde gezildi.  Resim sergisi ve kokteylin ardından söz ve sahne öğrencilerimizin Türkçe Drama, İngilizce Drama, Dans, Ritim Perküsyon ve  Koro alanlarında hazırladıkları etkinliklerle can buldu. Öğrencilerimizin müzik öğretmenleri liderliğinde sözlerini yazıp besteledikleri “3. Sınıflar Sahnede” şarkısı izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Okul Aile birlikteliğinin önemini bir kez daha bizlere gösteren bu etkinlikte; bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan ve her adımda desteklerini esirgemeyen ailelerimize, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve bu unutulmaz gösteri ile bizlere unutulmaz anılar bırakan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şub