Özel Maya Okullarında Geleneksel “İlk Konserim” Etkinliği Gerçekleştirildi

Sınıflarımızın geleneksel sınıf günü olan “İlk Konserim” etkinliği 15 Ocak 2016 Cuma günü 2. Sınıf öğrenci ve velilerimizin katılımı ile okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersinde yaptıkları ve görenleri büyüleyen resim sergisi kokteyl eşliğinde gezildi.

Notaların ritimlere, ritimlerin ezgilere, ezgilerin performansa dönüştüğü gösterimizde; popüler Türkçe ve İngilizce müzik etkinliklerinin yanında dans ve ritim performansları izleyicilerden büyük alkış topladı. Öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde hazırladıkları ürünleri etkinlik sonunda ailelerine hediye ettiler.

“İlk Konserim” etkinliğinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize, gösterdikleri sahne performansıyla bizlere unutulmaz anlardan birini daha yaşatan öğrencilerimize ve her zaman olduğu gibi bugün de bizi yalnız bırakmayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Oca