Özel Maya Okulları Oran Yerleşkesinde Ziller Çaldı!

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının ilk zili, Anasınıflarımız için 10 Eylül 2015 Perşembe ve 11 Eylül 2015 Cuma günleri yapılan Oryantasyon Programı için çaldı. Maya’lı olmak üzere büyük bir coşku ile okulumuza gelen anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz, sınıflarında farklı branşlardan öğretmenleri ile etkinlikler yaparken, aileler, okulumuz konferans salonunda gerçekleşen öğretmen ve sınıf kur’alarının tatlı heyecanını yaşadılar.

Kur’a sonrası okul müdürümüz Sayın Gamze ÖNEM, “Maya’da Yaşam” içerikli bir paylaşımda bulundu.

Söyleşinin son bölümünde ise okulumuz uzman psikoloğu Sayın Bahar GÜVENTÜRK, aileler ile okula başlama sürecinde karşılaşılabilecek sorunlara ilişkin bir söyleşide bulundular.

Öğle saatlerinde gerçekleşen kokteyl ve tanışma etkinliği sonrasında, çocuklarımızın ilk gün sahne performanslarını büyük bir gururla izledik ve onları keyifle alkışladık.

İlk gün anısı fotoğraflarını alan çocuklarımız o gün okuldan ayrılırken, bizler Maya ailesi olarak biraz daha büyümenin haklı gururunu yaşadık.

Emeği geçen öğretmenlerimiz ve destek veren herkese teşekkürlerimizi sunarız.