İncek Maya Ortaokulu Rehberlik Semineri Gerçekleştirildi

İncek Maya Ortaokulu velilerimiz için her yıl ihtiyaç doğrultusunda düzenlenen rehberlik semineri bu yıl da iki oturum şeklinde 16.01.2016 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Bu seminerde birinci oturumda PDR uzmanımız aracılığıyla “İletişim” başlığı altında velilerimize etkili iletişim kurma, ben dilini kullanma, aile içi ilişkilerde olumlu iklim oluşturma yollarıyla ilgili bilgi paylaşımı yapıldı. İkinci oturumda Sayın Velimiz Yrd. Doç. Klinik Psikolog Meltem Anafarta Şendağ tarafından “Bilgisayar ve İnternet dost mu düşman mı? : Bilişim bağımlılığının sebep ve sonuçları” başlıklı konu içeriğinde internetin doğru kullanımı, internet kullanımı hangi noktada bağımlılık olarak adlandırılır, bu süreçte anne-babalar ne yapmalı sorularına cevaplar arandı ve ardından velilerimiz merak ettikleri soruları uzmanlarımıza sorma fırsatı buldular.

Maya Ailesi olarak öncelikle emeği ve katkılarından dolayı Sayın Yrd. Doç. Klinik Psikolog Meltem Anafarta Şendağ’a, ve ilgili katılımlarından dolayı velilerimize duyduğumuz mutluluğu belirtir, tekrar teşekkürlerimizi sunarız.

Oca