Özel İncek MAYA İlk ve Ortaokulu “Yeni Yıl” Temalı Brunch Etkinliğinde Buluştu

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Özel İncek Maya İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliğinin değerli girişim ve katkılarıyla 27 Aralık 2015 Pazar günü veli, yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılımlarıyla “Yeni Yıl Brunch Etkinliğimiz” gerçekleştirildi.

10.00-14.00 zaman aralığında gerçekleştirilen brunch etkinliğinde tüm İncek Maya İlk ve Ortaokulu paydaşlarıyla buluşuyor olmaktan kıvanç ve mutluluk duyduk. Okul ile aile işbirliğinin ve Maya Ailesi fertlerinin birliktelik ruhunun göstergelerinden biri olan bu buluşma ile yeni yıla kocaman bir aile ile birlikte “merhaba” demenin ayrıcalığını yürekten hissettik.

Bu sıcak sohbet ve buluşma fırsatı için değerli Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Özgü Özköse ERDOĞAN liderliğinde titiz ve özenli çalışmalar yürüten, değerli misafirlerimize el yapımı küçük yeni yıl ağaçları hediye eden ve bu işe yüreklerini ve sevgilerini katan Sayın Gamze GÖL AKSU’ya, Sayın Aslı ŞAHİN SERİN’e, Sayın Ceyda Vural’a, Sayın Aslı ÖNDER’e ve sayın Feza Ülger’e sonsuz teşekkürler.