Özel İncek Maya İlk ve Ortaokulu Yeni Eğitim- Öğretim Yılına Başladı

Özel İncek Maya İlk ve Orta Okulu’nda 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’na başlamanın heyecanı coşkulu bir açılış töreni ile yaşandı. 19 Eylül Pazartesi sabahında Maya Okulları’nın kıymetli velileri, her eğitim öğretim yılı başında öğrencilerini büyük bir hasretle bekleyen; onları sevgi ve ilgi ile mayalayacak olmanın heyecan ve coşkusu ile ders başı yapan sevgili öğretmenlerimiz ve aylardır seslerinin okulumuzu doldurmasını, gözlerindeki ışıltının içimizi aydınlatmasını özlediğimiz biricik öğrencilerimizin katılımı ile yaşanan “ilk okul” günü heyecanı paylaşıldı. İlk ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Fatma Hanlı’nın eğitim öğretim yılı açılış konuşması ile başlayan tören, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ceyda Vural’ın ve 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Meclisi başkanı 7. Sınıf öğrencimiz Duru Sezgin’in konuşmaları ile devam etti. Yapılan konuşma ve paylaşımda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde “geleceğin bireylerini mayalama” hedefinde kararlılıkla ilerleyen Maya Okulları’nın 15. yılında da aynı azim ve kararlılıkla yol alacağı belirtildi. Maya Okulları’nın kurulduğu yıldan bu yana öncelikle vatan ve millet sevgisi ile dolu, bayrağına ve cumhuriyetine sahip çıkan, demokrasiye sahip çıkmanın özgürlüğüne sahip çıkmak olduğunu bilen bütüncül gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmenin haklı gururunu yaşadığı vurgulanmıştır. Bu vesile ile kıymetli ülkemizin bulunduğu eşsiz coğrafyada geçmişten günümüze kadar vatanı için canını ortaya koymuş, bağımsızlığına, cumhuriyet ve demokrasiye sahip çıkmak uğruna milletimize yakışır şekilde mücadele vermiş başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz rahmet ve minnetle anılmıştır. Söylenen Maya Marşı ve İstiklâl Marşı’nın ardından 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk ders zili çaldı. Açılış törenimize katılımlarından dolayı tüm Maya Ailesi’ne teşekkür eder, sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı dileriz.