Özdemir ASAF  “Bir Usta Bir Dünya”

Maya Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri tarafından 12 Ocak Perşembe günü Özdemir Asaf Şiir Dinletisi düzenlendi.

Öğrencilerimiz konferans salonunda düzenlenen dinletide, katılımcılara şiirlerden sözlere, şarkılardan oyunculara ve kısa filmlerden sözlerin durumlarına uzanan bir sevgi yolculuğu yaşattı.

Anadolu Lisesi Müdürü Anıl Eraç dinleti sonrasında; “Öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin tek yürek olduğu, şiir deryasına büyük bir adımın atılıp, o deryadan damlaların alındığı bu eşsiz zamanda; izleyenler, dinleyenler ve performans sergileyenler arasında hiçbir fark yoktu. Kulaklar, gözler ve yürekler yekpare biçimde; şiirin, müziğin, uyumun ve sahnenin içerisindeydi. Geçirdiğimiz saatler, yıllar sonra bile güzel bir anı ve yüzümüzde birer tatlı tebessüm olarak kalmaya devam edecek. Dinletimizde, kalbimizin kapılarını dizelerle açtık, neşemiz, heyecanımız ve coşkumuzla bir çıktığımız bu yolda katılım gösteren kıymetli öğrenci ve öğretmenlerimize alkışları ile yanımızda olan değerli velilerimize teşekkür ederiz” diyerek,  dinletimize katkı sağlayan öğrencilerimize ve destek olan öğretmenlerimize teşekkür etti.

Oca