ORTAOKUL GENEL VELİ TOPLANTISI

23.09.2017 Cumartesi günü 10.00- 12.45 zaman aralığında 5,6 ve 7. sınıf, 30.09.2017 Cumartesi günü ise 8. sınıf öğrenci velilerimizin Maya Okulları İncek Yerleşkesinde okul aile işbirliğinin en önemli göstergelerinden biri olan genel veli toplantıları gerçekleştirildi. Veli toplantıları kapsamında anne babalar sınıf ve branş öğretmenleri ile tanıştılar. Toplantının ilk oturumunda sınıf öğretmenleri tarafından Maya’da eğitim öğretim felsefesi, çalışmaları ile okulumuzdaki günlük yaşam konulu sunumlar gerçekleştirildi. İkinci oturumda branş öğretmenleri ile tanışma ve akademik programları destekleyen branş derslerinin amaç ve işleyişine yönelik paylaşımda bulunma fırsatı bulan velilerimiz okul yaşam ve ders alanlarını gezdiler. Okulun yapısını, değerlerini ve standartlarını daha yakından tanıma fırsatı bulan velilerimiz toplantı bitiminde okuldan ayrıldılar.
Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimizin yetiştirilmesi, eğitimlerinin ve ihtiyaçlarının belirlenmesine yönelik paylaşımlarda bulunulması açısından gerekli ve önemli olan veli toplantılarımıza göstermiş olduğu yüksek katılımdan dolayı tüm velilerimize, katkı ve özenli çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.
Yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu geçmesi dileğiyle…

Eki