okul aile birliği seçimleri

Maya Okulları Oran Yerleşkesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi Okul Aile Birliği seçimleri gerçekleştirildi. Okul Müdürü Anıl ERAÇ okul ve ailenin işbirliğinin önem ve gerekliliğini vurguladı. Öğrencinin bütünsel gelişiminde okul ve ailenin rolü hatırlatıldı. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı okul aile birliği yönetim kurulu başkanı Sayın Suat Karaibrahimoğlu ve denetim kurulu başkanı Sayın Esra Alparslan raporlarını okudu. Okul yönetiminin bir önceki dönem okul aile birliği üyelerine teşekkür ve çiçek takdimleri ardından yeni dönem okul aile birliği yönetim kuruluna Sayın Suat Karaibrahimoğlu, Sayın Mine Ayaz, Sayın Figen Doğan, Sayın Ferda İspir, Sayın Emre Aygan okul aile birliği denetim kuruluna Sayın Kenan Güler, Sayın Serap Serim ve Sayın H. Gaye Alay seçildi. Okul aile birliği yönetim ve denetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar ve çalışmalarında kolaylıklar diliyor, sürece katkı sağlayan kıymetli veli ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eki