Okul Açılış Törenimiz

14 Eylül 2015 Pazartesi sabahı pırıl pırıl gözleriyle yeni bir yıla başlamanın verdiği coşku içinde okul sıralarını dolduran öğrencilerimizin heyecanı ile başladık yıla. Aynı coşku ve heyecan, biz eğitim kadrosunda da yaşanıyordu. Okulumuz tören alanında toplanırken, Maya çatısı altında olmanın haklı gururu vardı bizlerde. İlk gün bizleri yalnız bırakmayan velilerimiz sardı etrafımızı aynı heyecanlı ve gururlu bakışlarla. Açılış konuşmasını yapan okul müdürümüz Sayın Gamze ÖNEM’İN, bir isteği oldu öğrencilerimizden. 1. dönem sonunda, yine aynı yerde durarak, öğrencilerine yönelteceği “Elinizden gelenin en iyisini yaptınız mı?” sorusuna, “Evet” cevabı alabilmekti tek isteği. Bu içten konuşmanın ardından, velilerimizi temsilen, sözü, Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Suat İBRAHİMOĞLU aldı. Yeni yıla ilişkin temennilerini bildiren Sayın İBRAHİMOĞLU’nun ardından söz, öğrenci temsilcisi 8. sınıf öğrencimiz Zeynep ULUTAŞ’a geçti.

Coşku ile söylenen Maya Marşımızın ardından, sınıflarına geçen öğrencilerimize sağlık, başarı dolu, keyifli bir yıl dilerken; Maya’nın sağlam direkleri öğretmenlerimize de, gönüllerince bir yıl dileriz.