Öğrencilerimizin 15. Kuruluş Yil Dönümümüzde Hamur Mayalama ve Poğaça Pişirme Deneyimi

25 Ekim 2016 tarihinde 15. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Maya Okullarında “Her Mayalı MAYAlar” temasıyla ortaokul öğrencilerimiz “hamur mayalama ve poğaça pişirme” etkinliğine katıldı. Mayalı ürünler oluşturMAYA sloganıyla mutfağa giren ortaokul öğrencilerimiz söz konusu etkinlik vesilesi ile eşsiz ve kıymetli deneyimler yaşadı, yaşam becerileri kazanmaya dönük birikimlerine yenilerini ekledi.

15 yıldır eğitimin Mayasının hayat bulduğu, başarıdan başarıya koşan çocukların aynı çatı altında toplandığı, sevgi ve ilgiyle mayalanan öğrencilerin yetiştirildiği, Ulu Önder Atatürk’ün izinde nitelikli birey yetiştirme hedefiyle yol alan okulumuz gelecek nesillere ışık tutan çalışmalarıyla aynı yolda kararlılıkla ilerlemekte ve her 25 Ekim’de gücüne güç, değerine değer katmaktadır. Çocuklarımızın gözündeki pırıltıyla aydınlanan yolumuzda nice 25 Ekimlerde Maya Ailesinde olmak dilekleriyle etkinliğimizde emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Eki