NAZLI ERAY İLE SÖYLEŞİ GÜNLÜKLERİ

Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Zümremiz öğrencilerimizi “Söyleşi Günlükleri” adlı etkinliklerimizle Türk edebiyatının özgün ve güçlü kalemleriyle bir araya getirip onlarda Türk edebiyatına dair bir farkındalık yaratıyor.
Öğrencilerimizi İncek Yerleşkesi Konferans Salonunda Türkiye’nin belki de en üretken yazarlarından olan büyülü gerçekçiliğin temsilcisi değerli yazar Nazlı Eray ile buluşturduk. Öğrencilerimiz, arkadaşları Zehra Aytar ve Sena Ertuğrul’un moderatörlüğünde Nazlı Eray ile yazarlığa, hayata ve edebiyata dair çok keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler. Söyleşi sonunda öğrencilerimiz, Nazlı Eray için yaptıkları resmi kendisine hediye ettiler ve günün anısına yazarımızla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kıymetli yazarımıza içten tavırlarından ve yazdığı keyifli öykülerden dolayı teşekkür ederiz.