Münazara Turnuvası’nda Üniversiteler Tartışıldı

Anadolu Lisesi 10.sınıf Türk Edebiyatı dersi kapsamında düşünceleri şekillendirirken hayata geniş bir pencereden bakabilmek, empati kurabilmek, çeşitli konularda bilgi sahibi olup bunu takım ruhu ile topluluk önünde argümantatif düşünme ile ifade edebilmek amacıyla gerçekleştirilen Münazara Turnuvası’nın 2.aşaması gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz “yeni üniversiteler açılsın”, “açılmasın geliştirilsin” düşüncelerini farklı yönleriyle münazara kurallarına göre savundular.

Katılımcı ve izleyiciler için farklı edinimler sağlayan münazara etkinliğinde öğrencilerimizin gösterdikleri performans dikkat çekici idi.

Araştıran, sorgulayan ve inandığı gerçekleri verilere bağlı değerlendirerek savunan öğrencilerimizle gurur duyuyor, destek olan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.