MÜNAZARA LİGİMİZ BAŞLADI

Maya Okulları Anadolu Lisesi öğrencilerimiz münazara ligi birinci etapta sahnedeki yerlerini alarak yaratıcılıklarını bir kez daha ortaya koydular. 10. sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz ‘Münazara Ligi’nde” gruplarımız ‘Mahkumlar üzerinde klinik deneyler yapılmalıdır (Yapılmamalıdır-muhalefet)’ konusunu tartıştılar. Özgüveni yüksek, çağdaş, geleceğin lideri olabilecek ve liderleri yaratabilecek öğrenciler yetiştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Mahkumlar üzerinde deney yapılamaz tezi ile yarışmayı kazanan takımımızı (Fatma Yolcu, İrem Emir, Ada Akbarieh, Doğa Tanrıverdi) yürekten kutlar, bu uygulamada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.