Minik Ellerden Renkli Tatlar

7 Nisan Cuma günü aile katılımı etkinliği için sınıfımıza misafir olan, Tohum sınıfı velilerimizden Burcu Günay öğrencilerimiz için kurabiye hazırlama etkinliği planladı. Velimiz kurabiye hamuru hazırlama aşamalarını öğrencilerimiz ile paylaştı. Öğrencilerimiz heyecanla gözlem yaparken velimizi dikkatle dinlediler. Hijyen kurallarına dikkat çekmek adına ellerini yıkayan öğrencilerimiz önlük giyip saçlarına bone taktılar. Ön hazırlık tamamlandıktan sonra minik birer aşçı olan öğrencilerimiz kendilerine dağıtılan hamur parçalarına elleri ile istedikleri şekli verdi. Renkli şekerlemeler ve bonibonlarla süslenen kurabiyeler piştikten sonra ikindi kahvaltısında afiyetle yendi. Bu eğlenceli ve lezzetli etkinlik için velimiz Sayın Burcu Günay’a teşekkür ederiz.