Meyve Kebabı Yapalım

Aile katılım etkinliği için davet ettiğimiz Tohum Sınıfı velilerimizden Kamila Özüdoğru 27.03.2017 Pazartesi günü okulumuzda öğrencilerimiz için meyve kebabı hazırlama etkinliği planladı. Öğrencilerimiz mutfak önlüklerini giyip, saç bonelerini taktıktan sonra ellerini yıkadılar. Ardından velimizin yıkayıp getirdiği meyveleri öğrencilerimiz soyup dilimlediler. Dilimlenen meyveler ile meyve salatası yapıldıktan sonra öğrencilerimiz tabaklarındaki meyveleri çöp şişe geçirdiler ve meyve kebaplarını hazır hale getirdiler. Hazırlanan meyve kebaplarını afiyetle yediler. Bu keyifli beslenme sırasında sağlıklı beslenmenin öneminden bahsedildi. Kazanımı ve lezzeti yüksek bu etkinlik için velimiz Sayın Kamila Özüdoğru’ya teşekkür ediyoruz.