Mayaza Bilgilendirme

Sayın Velimiz,

Maya Okulları öğrenci ve velilerinin 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı sınıflar bazında düzenlenen ihtiyaç listeleri doğrultusunda kitap, kırtasiye ve kıyafet alışverişlerini yapabilecekleri okul mağazamız “Mayaza” 22 Ağustos 2016 Pazartesi günü hizmete girecektir. Öğrencilerinizin okul araç-gereç ve ihtiyaçlarını ister okul binalarımızdaki Mayazalardan, isterseniz dijital ortamdaki siparişleriniz için “Mayaza Online” üzerinden gerçekleştirebileceksiniz.

22 Ağustos 2016 tarihinden itibaren eğitim öğretim yılı boyunca Cumartesi günleri de dâhil olmak üzere açık olacak Mayazalar, okul binalarımızda 09.00- 17.30 zaman aralıklarında hizmet vereceklerdir. “Mayazalarda” ve “Mayaza online” üzerinden eğitim öğretim yılı başı okul kitap ve kırtasiye ihtiyaçları,sizleri okul alışverişi koşturmasından kurtararak öğrencinizin sınıf seviyesine ait ihtiyaç setini içeren kutularda satışa sunulacaktır.

İlginiz için teşekkür ederiz.

NOTLAR:

• “Mayaza online” siparişlerinizin öğrencinizin sınıf seviyesine ait ihtiyaç setini içeren kutularda olması önemli ve gereklidir.
  • Mayazalardan yeni okul dönemi kıyafet alışverişlerinizi satış sorumlusu personelin öğrencinizin sınıf seviyesine yönelik yönlendirmelerine göre yapmanız önemlidir.

Öğrencilerimiz Maya Logolu eski okul kıyafetlerini kullanmaya devam edebileceklerdir.