MAYA’da “Spelling Bee” Heyecanı

Maya Okulları İncek ve Oran Yerleşkelerinde İngilizce ders kazanımlarını desteklemek amacıyla Geleneksel Spelling Bee etkinliğinde, bu yılki 2, 3, 4 ve 5. sınıfların çalışkan arıları heyecan dolu yarışmalarla belirlendi.

Okullarımız Oran ve İncek Yerleşkeleri Konferans Salonlarında gerçekleşen yarışmalar Mart ayı boyunca kıyasıya çekişmelere sahne oldu. Bu yarışma, öğrencilerimizin spelling (heceleme) yeteneklerini eğlenceli ve heyecanlı bir atmosferde geliştirme fırsatı sağladı. “Spelling Bee” etkinliğine katılan bütün öğrencilerimizi yarışma süresince göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

*‘Spelling Bee’ Amerika ve İngiltere başta olmak üzere tüm dünyada düzenlenen İngilizce heceleme yarışmasıdır.