Maya’da Sonbahar Renkleriyle Festival Heyecanı

Sonbaharda yaprakların sararması, çevremize baktığımızda gördüğümüz renklerin yeşilden sarıya ve kahverengiye döndüğünü fark ettiğimiz bu günlerde, Özel İncek Maya Okulları’nda farklı bir heyecan yaşanıyor. Tüm öğrencilerimiz İngilizce dersleri kapsamında, her yıl Ekim’in son haftası gerçekleşen ve bir hafta süren ‘Sonbahar Festivali’ (Fall Fest)etkinlikleriyle farklı tecrübeler yaşıyorlar. Bu festivalde İngilizceyi günlük hayatta etkin kullanma deneyimlerini eğlenerek arttırıyorlar. Bu etkinlikler kapsamında; şarkılarla, çeşitli oyunlarla, öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirdikleri okul içi ziyaretlerle ve sanatsal aktivitelerle kalıcı öğrenmeler biriktiriyorlar. Büyük bir hevesle, merakla ve heyecanla bu sürece gönülden katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Eki