MAYA’da Öğrencilerimiz Kulüpleriyle Tanıştılar

Tüm Mayalı öğrencilerimizin bütüncül gelişimleri desteklenmiş bireyler olarak yetişmeleri için bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda okul içi ve okul dışı etkinliklerde bulunmalarını sağlamak amacıyla oluşturulan kulüplerimizin tanıtımları kulüp öğretmenlerimizin yaratıcı sunumları, videoları ve kısa drama oyunlarıyla keyif dolu iki oturum halinde 15 Eylül 2015 Salı Günü konferans salonumuzda yapılmıştır. İlk oturumda 1.-2.-3. sınıf öğrencilerimiz yeteneklerini fark edip, geliştirmek; yaparak yaşayarak öğrenmelerine imkân veren kulüplerini tanırken, ikinci oturumda 4.-5.-6.-7. sınıf öğrencilerimiz kulüp çalışmaları hakkında bilgi edinmişlerdir.

Kulüplerimizin eğitim sürecine doğrudan hizmet ettiği; öğrencilerimizin kendini tanıma, yeteneklerini geliştirebilme, girişimci olabilme ve bunu başarı ile sürdürebilme, sorumluluk alabilme, bireysel olarak veya başkalarıyla iş birliği içinde çevresindeki toplumsal sorunlarla ilgilenebilme ve bunların çözümüne katkı sağlayacak nitelikte projeler geliştirebilme ve uygulayabilme, grupça yapılan görevleri tamamlamak için istekle çalışabilme ve gruba karşı sorumluluk duyabilme gibi tutum, davranış ve becerilerin kazandırılmasını ilke edinen Maya kulüpleri çalışmalarına 2 Ekim Cuma Günü başlamışlardır.

Tüm öğrencilerimize yıl boyunca eğlenerek kalıcı öğrenmeyi destekleyen kulüp çalışmalarında keyifli zamanlar geçirmelerini dileriz.