MAYA’da Misafirlerimiz Var…

Maya Okulları İncek Yerleşkesi olarak Sevgi Evleri – Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklarımıza ev sahipliği yaptığımız günde  GEA sivil toplum örgütü işbirliği ile keyifli anlara tanıklık ettik. Sevgi , emek ve birlikteliğin hakim olduğu günde öğrencilerimizle gururlandık. Sevginin yüceliğini sevmenin ayrıcalığını fark ettik. GEA gönüllülerinin gözlerindeki ışıltı, huzur ve çaba ile ne güzel bir birlikteliğin içinde olduğumuzu hissettik. Tiyatro gösterisi ile keyiflenen misafir çocuklarımız, okulumuz pop orkestra grubunun ezgileriyle danslar etti. Eğlenceli şov, ikram ve hediyelerle  mutlu olan çocuklarımızın gözlerindeki pırıltı hepimizin içini ısıttı. Emek ve içtenliklerini takdir ettiğimiz GEA gönüllülerine katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve Maya Ailelerine teşekkür ediyoruz.

Şub