MAYA’da Avrupa Dil Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

1 Ekim 2015 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda, yabancı dile merakları ve yabancı dili öğrenmeye yoğun hevesleri olan tüm orta okul öğrencilerimizin katılımıyla‘Avrupa Dil Bayramı’ coşkuyla kutlanmıştır. Kültürlerarası iletişimi güçlendirmek, küçük büyük herkesin farklı dillerle tanışmasını sağlamak ve dil eğitiminin önemini vurgulamak amacıyla “Avrupa Dil Bayramı” kutlamaları bu yıl da İngilizce Zümremizin özenle hazırladığı eğlenceli, yaratıcı, öğreten ve düşündüren, sorgulayan, merak uyandıran çeşitli etkinlikler, yarışmalar ve sunumlar kapsamında gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin yabancı dillere karşı farkındalığının artması ve aynı zamanda hem bilgi edinip hem de eğlenmelerini sağlamak için hazırlanan kutlama programında emeği geçen tüm İngilizce Zümre öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Eki