MAYA Okullarından Anlamlı Bir Toplum Hizmeti Daha

İncek Maya Okulları olarak ülkemizdeki tüm çocukların bizim öğrencimiz olduğu düşüncesinden hareketle 2 Mayıs 2017 Salı günü Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyelerimiz ve öğrenci meclisimizle birlikte Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna anlamlı bir toplum hizmeti çalışması kapsamında ziyarette bulunduk.

Okulumuz ve Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla Mehmet Akif Ersoy İlkokulu özel eğitim sınıfına alternatif öğretim yöntemleri konusunda destekleyici olacak olan projeksiyon cihazı hediyesini ulaştırdık. Eğitim öğretim kurumlarına eğitim öğretim süreçlerini destekleyecek işbirliği çalışmalarıyla katkıda bulunmayı hedefleyen toplum hizmeti çalışmalarımızla ülkemiz eğitim kurumlarına destek olmaya devam ediyoruz.

Bu konuda izlenen etkili yol, hassasiyet ve katkılardan dolayı okul aile birliği üyelerimize ve öğrenci meclisi üyelerimize teşekkür ederiz.

etkinliklere katılan öğrencilerimize ve onlara çalışmalarında destek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.