Maya Okulları Oran Yerleşkesinde “23 Nisan Çocuk Şenlikleri Haftası” Kutlandı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  23 Nisan 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisini açmasının ardından Dünya Çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96. yılı Maya Okulları Oran Yerleşkesinde  “23 Nisan Çocuk Şenlikleri Haftası” kapsamında 1 hafta boyunca büyük bir coşku ve heyecanla kutladı.

18-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen şenlik ve kutlamalarda; öğrencilerimiz İngilizce, Almanca, İspanyolca, Müzik dersleri kapsamında hazırladıkları etkinlikler ve   öğrencilerimizi bir bütün olarak eğitmek ve çeşitli alanlarda donanımlı hale getirmek, onların özgüven ve sorumluluk duygularının gelişmesine, yeni ilgi alanlarının ve becerilerinin oluşmasına katkı sağlamak amacı ile kurulan ve yıl boyunca devam eden sosyal kulüp çalışmalarına yönelik performanslarının sergilendiği etkinlikler gerçekleştirdiler. Yapılan etkinlikler kapsamında öğrencilerimiz, yıl boyunca yapmış oldukları kulüp çalışmaları çerçevesinde edindikleri kazanımları hem uygulama hem de diğer arkadaşlarına tanıtma imkânına sahip oldular.

“23 Nisan Çocuk Şenlikleri Haftası” kapsamında düzenlenen etkinlere katılımları ile bizlere destek olan velilerimize, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.