MAYA Okulları İncek Yerleşkesinde Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı…

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928’de “Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği”ni kabul ettiği gün olan Öğretmenler Günü İncek Yerleşkemizde 22 Kasım Salı günü kutlandı.

Maya Okulları tonoz alanında, yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımlarıyla, öğretmenlik mesleğinin en anlamlı günü olan Öğretmenler Günün coşkusu görülmeye değerdi.

“Öğretmenlik hayatını yıllarca insan eğitimine adayan; öğrencilerine iyiyi, doğruyu ve güzeli öğretmeyi kendine ilke edinmiş, anne baba olmasa dahi çocuk sahibi olmuş ve mesleğine her geçen gün yenilikler ekleme çabasında olan değerli bir meslektir” sözünden hareketle öğretmenlerimize özgü hazırlanan “Mutluluk Mayamızda Var” adlı resim sergisinin açılışı yapıldı. Maya Okulları İncek yerleşkesi öğretmenlerinin fotoğrafları, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin büyük beğenisini topladı.

İlk-Ortaokul Müdürümüz Fatma HANLI’nın “öğretmen” kimliği ile yaptığı açılış konuşmasının ardından, Maya Okulları Okul Aile Birliği üyelerinin okulumuz öğretmenlerine özgü anlamlı hediyelerinin takdimi ve öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı koro performanslarıyla devam ederek son buldu.

Bu mutlu ve anlamlı günde, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, başarılarla dolu nice yıllar dileriz.