Maya’ da Seçim Heyecanı

Maya Okulları Oran Yerleşkesinde, demokrasi kültürü temel alınarak yapılan okul meclis başkanı seçim çalışmaları başladı. Okul öğrenci meclisi seçimlerinin, öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek ve desteklemek açısından önemlidir.
Her kademeden seçilen sınıf temsilcileriyle yapılan toplantıda sınıflarımızdan meclis başkan adayları belirlendi ve adaylar, partilerini oluşturarak seçim sürecine başladılar.

Başkanlık için aday olan öğrenciler 16-25 Ekim tarihleri arasında propaganda çalışmalarını yürütecekler. Bu süreçte sınıfları gezip kendilerini tanıtacak, teneffüslerde ve öğle aralarında öğrencilerle buluşacak adaylarımızın kendilerine güvenleri biz yetişkinleri gururlandırmaktadır. 26 Ekim Cuma günü 2.-8. Sınıf öğrencilerimizin kullanacağı oylarla birlikte tamamlanacak olan seçim maratonumuzda tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz.

Eki