MAYA ANADOLU LİSESİNDE İLK GÜN

Maya Anadolu Lisesi’ nde 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı başladı. Yeniden biraraya gelmenin mutluluk ve gururu ile açılış programı gerçekleştirildi. Okul Müdürü Anıl ERAÇ açılış konuşmasında Maya’ lı Gençlere girişimci, üretken, soran ve sorgulayan bireyler olmanın önemini hatırlatarak, Mayalı olmak ayrıcalığıyla sahip oldukları referans kodlarından gururlandıklarını belirtti. Maya Anadolu Lisesi Mezun Öğrencilerinden Mehmet Ali Altunsoy anlamlı konuşmasıyla gururlandırdı. Mayalı olmanın Maya’ da olmanın farkını hissetmelerini istediği arkadaşlarını gerektiğinde bir gerektiğinde birlik ol, çok çalış ve keyfini çıkar, mesajlarıyla etkiledi. Coşku ve heyecanla devam eden günde öğrenciler sınıf öğretmenleri tarafından Maya’ da Günlük Yaşam sunusu ile bilgilendirildi. Kulüp tanıtımlarının keyifle gerçekleştirildiği gün sağlık, huzur ve başarı dilekleriyle tamamlandı.