MAYA ANADOLU LİSESİ’ NE MERHABA

Maya Okulları Anadolu Lisesi 9.Sınıf öğrencileri oryantasyon etkinliklerini gerçekleştirdi. Okul yaşantısının hayatının en kritik, en keyifli yüksek öğretim sürecinin önündeki yokuşlu yolun başında olan öğrencilerimiz bu yolda onlara güç verecek, sahip oldukları potansiyeli performansa dönüştürecek öğretmenleri ile tanıştı. Maya’ lı Gençlere Maya Anadolu Lisesi Mezun Öğrencilerinden devraldıkları meşalenin ışığında bilginin gücüyle yarınlarda bırakacakları izlerin sorumluluğu hatırlatıldı. Özgün ve özgür kimlikleriyle fark yaratacak Maya Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencileri birbirleriyle tanışma etkinlikleri gerçekleştirerek keyifli bir günü tebessümle tamamladı. Maya’ da günlük yaşam sunularının gerçekleştirildiği gün bahçe oyunlarıyla sonlandı.