MAYA Ailesi, Oran Yerleşkesinde Geleneksel Mayalı Ekmek Günü ve Bahar Şenliği İçin Buluştu

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Maya ailesi Mayalı Ekmek gününde buluştu. Nasıl ki pazar kahvaltılarında annelerimizin yaptığı çöreklerin sıcaklığı bizleri yıllarca etrafında topladıysa, pazar gününün içtenliği tüm haftaya yayıldıysa artık gelenekselleşen bu günler de Maya ailesine Maya çatısı altında eğlence ve keyif dolu saatler yaşatarak bu sıcaklığın tüm yıla yayılmasına imkân tanıyor.

5 Haziran 2016 Pazar günü Maya Okulları Oran Yerleşkesinde bir araya gelen Maya ailesi öğrencileri ve çalışanları sabah saatlerinden itibaren bahçede pişen gözleme ve pişinin tadını çıkararak bahara hep birlikte “MERHABA” dedi.  Renkli gösterilerle yılın yorgunluğunu üstünden atan öğrenciler ve aileleri keyifli saatler geçirdi. Elastik Basket, Kaydırak, Zıp Zıp, Penaltı, Tırmanma Duvarı, Langırt, Mekanik Art etkinlikleri ile çocuklarımız oyun oynamanın tadını çıkarttı. Okulun hemen her köşesindeki birbirinden ilginç ve el emeği ürünlerin sergilendiği stantlar ilgiyle gezildi. Dansın, eğlencenin, işitsel şölenin ve sporun eksik olmadığı günde en dikkat çeken gösteri Çankaya Halk Eğitim Merkezi Öğretmenler Halk Dansları Topluluğunun sergilediği Zeybek, Gaziantep ve Üsküp oyunları oldu.

Etkinliğimiz süresince emeği geçen tüm Maya Personeline, katılımları ile bizleri onurlandıran veli, öğrenci ve öğretmenlerimize   bir aile olmanın gururunu tekrar yaşattıkları için teşekkür ederiz.