MAYA 2018 STEM FEST’TE

Maya Okulları, öğrencilerin araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme, karar verme becerilerini geliştirmelerine önem vermektedir. Öğrencilerimizin yaşam boyu öğrenen bireyler haline gelmeleri için gerekli olan becerilerin kazandırılması ve onların gelecekte etkin bir şekilde iş gören, bilinçli ve sorumluluk sahibi vatandaşlar olmaları, bilgi ve becerilerini uygulamaları, sorumluluk alma, karar verme, iletişim kurma, birlikte çalışma, eleştirel düşünme, fen, teknoloji, mühendislik ve matematik (STEM) disiplinlerini bir arada kullanabilen yaratıcı bireyler olma, inovasyona önem verme ve girişimci bireyler olma yolunda becerilere sahip olmaları temel hedefimizdir.
Bu kapsamda Maya Okulları Fen Bilimleri Zümresi olarak, 29-30 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleşen eğitici, merak uyandırıcı ve heyecanlandırıcı ürünler ve atölyeler ile katılımcıların bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik (STEM) alanlarındaki ilgilerinin güdülenmesini sağlayan STEM & Makers Fest/Expo’da yer aldık. Etkinliğe gelen her yaştan bireyler ile ‘Haydi Maya Parfüm ve Mum Yapmaya’ adlı atölyemiz ile buluştuk. Atölyemizin gerçeklemesi için katkıda bulunan başta Fen Bilimleri Zümresi olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Eki