Okul Öncesi Öğrencileri 1. sınıf Kulüp dersi gezisinde

1.SINIF KULÜP DERSLERİMİZİ TANIYORUZ…
Maya Okulları Oran Yerleşkesi okul öncesi öğrencileri 22 Mayıs 2018 Salı günü 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılı 1. sınıf öğrencileri olduklarında katılacakları kulüp derslerini tanımak ve bilinçli seçim yapabilmek amacıyla kulüp derslerine ziyaretlerde bulundular.
Çocuklar katılacakları kulüp çalışmalarında bir gruba ait olarak çalışma kültürü geliştirirken, zamanı dikkatli kullanmayı, yaptığı uygulamayı planlayarak çalışmayı ve iç disiplin geliştirebilme gibi birçok beceriyi edinebilme fırsatıyla karşılaşırlar.
Satranç, Havacılık ve Model Uçak, Modacılık ve Tasarım, Halk Oyunları, Modern Dans, Ahşap Atölyesi, BiliMAYA, Dönüşümlü Sportif Etkinlik, Ritmik Jimnastik, English Mini Clup, Heykel-Kil-Seramik, Kes-Katla-Yapıştır ve Çocuk Yogası gibi kulüp derslerini ziyaret ederek kendi alanlarında uzman öğretmenlerden bilgi alıp, uygulama süreçlerini gözleme fırsatı elde ettiler. Ayrıca kulüp derslerinde çalışma yapan 1. sınıf öğrencilerinin katılmış oldukları kulüplerde yaptıkları çalışmalarla ilgili deneyimlerini dinleyerek önümüzdeki yıl seçecekleri kulüp çalışmaları hakkında deneyim kazanmış oldular.