Lise Öğrencilerimiz ODTÜ Bilim ve Teknoloji Müzesinde…

Maya Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencilerimiz, 13 Aralık tarihinde ODTÜ Bilim ve Teknoloji Müzesi’ni ziyaret etti. Öğrencilerimiz müzede, tabiat ile iç içe, yaparak yaşayarak öğrenmenin keyfini yaşadı.

Üniversite yerleşkesi içinde yer alan müzede öğrencilerimiz, temel fizik kurallarını ve gündelik hayatta karşılaştığımız doğa olaylarının gerçek sebeplerini eğlenceli ve uygulamalı bir biçimde keşfettiler.

Tarihsel süreçte insanın gelişimi merkezli nesneler ve değerler müzesini de inceleyen ve bilgi alan öğrencilerimiz, arabaların dünyamızdaki yerini anlatan araba sergisinde

İlk çağlardan günümüze insanın evrimini, teknolojinin gelişimini gösteren, ilk icatlardan günümüz modern araç gereçlerine kadar yüzlerce parça koleksiyonu tanıyan öğrencilerimiz, onlarca eski model arabanın olduğu Araba Müzesi’ni gezdiler.