Kulüp Çalışmalarımız Başladı

2016-2017 Eğitim  Öğretim yılı kulüp çalışmaları ilkokulumuzda 27 Eylül Salı, ortaokulumuzda ise 29 Eylül Perşembe günü başladı. Okulun ilk haftasında öğretmen ve eğitmenlerimizin tanıtımlarını gerçekleştirdiği derslerden tercihlerini yapan öğrencilerimiz, büyük bir coşku ve heyecanla bir yıl boyunca uzmanlaşma yolunda çalışacakları kulüplerine başladılar.

Satranç taşları yerlerini aldı. Oryantiring parkuru kuruldu. Voleybol, basketbol, futbol topları sahalara yayıldı. Ahşap atölyesinin tornaları ve dekupajları kuruldu. Yıl içinde kimlerin heykeli yapılacak? Seramik fırınından acaba neler çıkacak? Hangi ülkelerin dansları sahnede ışıklar altında izlenecek? İngilizce ve Türkçe tiyatrolar ile yarışma ve festivallere gidilecek. Kodlama başlayınca, kim nasıl bilişim oyunları yazacak? Artırılmış gerçeklik artık bir oyun olacak. Yoga ile huzur bulup, konsantre olacak, jimnastik ile esneyecek çocuklarımız. Model uçaklarını uçuracak, doğada kamp yapacak, akıl oyunlarında fark yaratacak öğrencilerimiz. Modayı artık onlar yazacak, kısa filmleri onlar çekecek ve bizler gurur duymaya devam edeceğiz çocuklarımızla.

Eki